Områdesbrev 2020

Informationsbrevet är nu ute. Stöd verksamheten genom att betala in din medlemsavgift  på endast 200 kr till Plusgiro 642979-9. Om du inte fått områdesbrevet med bilagd faktura, så  ange Fastighetsbeteckning och ditt namn och adress med inbetalningen.

Förtydligande gällande inbetalning för de som fått faktura.!! Det blev lite oklart i områdesbrevet. Ange endast OCR-nummer i fältet ”OCR/meddelande” vid inbetalning!! Annars räknas det som meddelande och kanske inte accepteras.

I områdesbrevet kan du bl.a. läsa om hur du skall göra för att bli blomfadder till våra farthindrande och vackra blomlådor

Intresset för blomlådor har glädjande nog ökat, föregående år prydde hela 16 lådor våra gator. Detta ser inte bara trevligt ut utan sänker även hastigheten markant i området vilket ökar säkerheten för oss alla.

Vill du vara blomfadder i år igen, eller söka om att ta hand om ett blomlåde-par för första gången? Observera att du måste ansöka på nytt varje år!

Som värd ansvarar du för att få lådorna på plats, plantera, vattna och sköta om. Föreningen står för lådor samt kostnad för jord och blommor för de 15 första personer som fått godkänt av kommunen och meddelat Noomi detta. Mer information kommer när du fått ditt tillstånd från kommunen.

Gör så här:

• Ansök om tillstånd hos kommunen snarast men allra senast den 28 maj, googla ”blomlådor

Eskilstuna kommun” så hamnar du rätt.

• Observera att du måste bo i anslutning till önskad placering av blomlådorna samt att kontaktperson 2 inte får bo i samma hushåll.

• Skicka sedan det godkännande du får från kommunen så snart som möjligt till Noomi via mail eller SMS (enligt nedan) med dina kontaktuppgifter eller lägg det i Noomis brevlåda på Mestavägen 24. Observera att villaföreningen endast betalar material för de femton första som meddelat sina godkännanden till Noomi.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Noomi

BVVF Informationsbrev 2020-1

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.